Nainen kameran takana

Quality pics on keväällä 2014 perustamani toiminimi. Quality pics tuottaa valokuvauspalveluita pääsääntöisesti Kaakkois-Suomessa. Kotipaikkani on Lappeenranta, mutta teen valokuvauskeikkoja ympäri Suomea, varsinkin Etelä-Karjalan alueella.
Olen harrastanut valokuvausta lapsesta saakka ja päätin toteuttaa pitkäaikaisen haaveeni yrittäjänä. Olen kuvannut erilaisia toimeksiantoja sukulaisilleni ja ystävilleni ja tahdon kuvata vain joka päivä enemmän ja enemmän, joten päätin kokeilla siipiäni valokuvauksen maailmassa virallisemmin. Toiminimen perustaminen oli siten luonnollinen vaihtoehto. Olen itseoppinut kuvaaja ja varsinaiselta ammatiltani ensihoitaja. Teen valokuvausta sivutoimisesti. Lähtökohtani kuvauspalveluiden tuottamisessa on palveluiden edullisuus - laatua unohtamatta. Siitä syntyi Quality pics.
Oman lapsen syntymän myötä varsinkin lapsikuvaus on erityisen lähellä sydäntäni. Lapsuuskuvia ei koskaan voi olla liikaa ja lasten kuvaaminen on melko haastavaa, varsinkin mitä pienemmästä lapsesta on kyse. Asiakkailta olen saanut paljon positiivista palautetta, kuinka paljon helpompaa on, kun kuvaaja tulee kotiin, lapselle tuttuun ympäristöön kuvaamaan. Tällöin kuvatkin ovat monesti rennompia ja persoonallisempia.  Viime aikoina suurin osa kuvauksistani on koostunut hääkuvauksista ja olen tehnyt yhteistyötä eri yritysten kanssa. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti