LapsikuvausLapsikuvausLapsia on ilo kuvata. Lapset ovat iloisia, eläväisiä ja lapsikuvista välittyy aidot tunteet. Toisinaan ilo ja toisinaan mielipahakin, mutta oli tunne mikä hyvänsä, kuva on aina aito ja vilpitön. Lapsien kuvaaminen on hyvin antoisaa ja haastavaa. Lasten kuvaaminen onkin mielestäni ehdottomasti parasta valokuvaamisessa!
Avullani saat ikuistettua elämäsi tärkeimmistä ihmisistä ja hetkistä laadukkaita kuvia vaivattomasti ja edullisesti. Lapsille tuttu ympäristö on luonnollisin ja mukavin kuvausympäristö ja kuvaukset voidaankin toteuttaa helposti vaikka kotonanne, eikä vieraassa studioympäristössä. Tällöin kuvista tulee myös paljon persoonallisemmat perinteisiin studiokuviin nähden. Myös erilaiset miljöökuvaukset ovat loistava keino ikuistaa upeita ja persoonallisia otoksia lapsista.

Lapsuuskuvia ei sitäpaitsi koskaan voi olla liikaa! Avullani saat ikuistettua raskauskuvat, vauvakuvat, vuosikuvat lapsistasi sekä sisarus- ja perhekuvat edullisesti ja helposti, vaikka kotonanne. Voit valita joko valmiin kuvaspaketin tai voimme räätälöidä juuri teidän perheenne tarpeisiin sopivan kokonaisuuden!

Lapsikuvaus Classic 119€ 

Hinta sisältää tunnin kuvauksen sekä vähintään kymmenen digikuvaa uudelleenteettämis- ja nettijulkaisuoikeuksilla. Lapsikuvaus Premium 169€

Hinta sisältää kaksi tunnin kuvausta (esimerkiksi kahdessa eri miljöössä) sekä vähintään kaksikymmentä digikuvaa uudelleenteettämis- ja nettijulkaisuoikeuksilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti